Claim - Volkswagen emissie compensatie
VW – EMISSION COMPENSATIONS

Bent u eigenaar van of least u een (TDI) diesel Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda of Seat? Bouwjaar  2009 t/m 2015? Dan kunt u in aanmerking komen voor een Emissie Compensatie via ons, het eerste en grootste pan -europees opgezette Claim-initiatief tegen VW. Wij vertegenwoordigen al duizenden  Europeanen in hun strijd tegen VW inzake de grootste bedrijfsfraude ooit, wereldwijd.

Corpocon_Uber_Databreach
UBER DATAHACK

Uber data breach fraud cover-up:Uber heeft onthuld dat miljoenen klanten en chaffeurs wereldwijd werden getroffen door een opzettelijk verborgen gehouden datalek uit 2016.In 2017 is Uber betrapt op het liegen hierover.In NL zijn er 174.000 gedupeerden.Uber heeft 148 Miljoen dollar aan boete betaald aan de VS, nu moet Europa en de rest van de wereld volgen.

Claim - Ryanair compensatie
RYANAIR CLAIM

Ryanair heeft tienduizenden passagiers bedrogen om eigen roosterproblemen en personeelstekorten onder controle te krijgen, over de rug van de klant.Deze ondoordachte willens en wetens achteraf maatregelen zorgden voor vele vertragingen,onnodige schade en honderden vluchten werden planmatig geschrapt.U staat in uw recht om compensatie op te eisen.

Claim - Linkedin compensatie Corpocon
LINKED-IN PRIVACY SCHANDAAL

Door het structureel ongeoorloofd toevoegen van de naam/foto van gebruikers aan willekeurige illegale marketing mail-berichten maakte het bedrijf LinkedIn ongeoorloofd reclame met de identiteit van zijn gebruikers en heeft u net als in de VS recht op een compensatie.Microsoft moet alsnog verantwoordelijkheid nemen hiervoor.

Gratis Claim Mobiel Claim - Compensatie - Corpocon
GRATIS MOBIEL CLAIM

Telecomproviders (o.a. KPN, TMobile en Tele2) in Nederland hebben jarenlang onwetende consumenten simpelweg misleid door te pretenderen dat de mobiele telefoon ‘gratis erbij’ geleverd werd door hen.Telco’s hebben echter op illegitieme wijze ‘leningen’ verstrekt aan klanten die hier natuurlijk nooit van op de hoogte waren.

Corpocon_Bloedbad_Alphen-ad-Rijn
BLOEDBAD ALPHEN A/D RIJN

Na jarenlange research blijkt nu werkelijk dat dit Bloedbad voorkomen had kunnen en moeten worden door Politie & Justitie. De beslissing van het Haagse hof van 27 maart 2018 dat de politie aansprakelijk is voor de schietpartij in het winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn in april 2011 en daarom de letsel- en overlijdensschade moet vergoeden, moet in stand blijven.

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Hoge-Raad-der-Nederlanden/Nieuws/Paginas/Advies-plv-PG-aan-Hoge-Raad-beslissing-Hof-dat-politie-gedeeltelijk-schade-moet-vergoeden-nav-schietpartij-Alphen-aan-.aspx